Miami Beach 2016

Maandag 30 april Orlando > Crystal River

Maandag 30 april

We waren ondanks dat we erg vermoeid waren van de reis toch redelijk vroeg wakker, zo rond zeven uur. Na eerst nog wat uitgepuft te hebben in bed en een een kopje thee te hebben gezet zijn we gaan douchen en aankleden en hebben we eerst het vliegveld verkend en gekeken waar we konden eten. Mogelijkheden zat, zelfs McDonald bood een ontbijtje aan. Maar we besluiten toch maar in het Hyatt te ontbijten. Top Floor de negende zit een leuk restaurant waar ‘s avonds gedineerd kan worden en waar je ‘s ochtends erg lekker kan ontbijten. Ze hadden er namelijk een buffet dat er niet om loog. Er was echt van alles. 

Na uitgecheckt te hebben, zijn we naar de rental cars gelopen om de huurauto op te halen. Daarna naar de Florida Mall gegaan, dit ging gepaard met een site seeing tour, omdat we het verkeerde nummer in het adres in de TomTom opgeven hadden. We zijn er uiteindelijk wel gekomen en hebben heerlijk rondgekeken en Lilian heeft twee leuke broeken gescoord.

Het werd tijd om richting Crystal River te rijden en ons vertrouwde Plantation on Crystal River resort op te zoeken. Hier hebben we een kleine tegenvaller. Ze wilden ons in een achterafkamer stoppen, omdat ze het erg druk hebben met grote groepen. Maar ja dan kennen ze de familie Balk niet. Dus terug naar de receptie en daar even gesproken over de boeking. Daarna werd onze kamer omgeboekt naar degene die ons voor ogen stond, of die wij eerder hebben gehad bij ons vorige verblijf. Na ons te hebben omgekleed zijn we naar het zwembad gelopen en hebben even rondgekeken. Van zware schade van de orkaan was bijna niets te zien. Een enkele betonnen waterkering lag scheef. Terug op de kamer hebben we een Corona opengetrokken en een zak dorito’s. Op het terras even lekker zitten om daarna af te zakken naar Cody’s Roadhouse om te eten. Hiervan teruggekomen nemen we eerst nog koffie en zijn we toch weer toe aan een lekkere nachtrust.?


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.